sunnuntai 9. elokuuta 2015

Ilmainen tilkkutyöohje ja -kurssi Craftsyssa

Craftsyssa on saatavissa ilmainen tilkkutyöohje: "Sunflower Quilt Block". Ohje löytyy täältä.

Ilmainen BOM-kurssi Craftsyssa löytyy täältä.

Mikäli linkittäminen jostakin syystä epäonnistui (ladattuani ohjelman kurssitarjottimelleni, sivusto heittää minut automaattisesti kurssiin sisälle) linkki kurssiin löytyy myös Sunflower Quilt Block -ohjeen lopusta (rullaa sivun alalaitaan kohtaan, jossa sanotaan "Free Online BOM Class" ja klikkaa "Enroll FREE Now".

Tähän mennessä on julkaistu heinäkuun ja elokuun blokit. Katsoin kurssia eilen illalla jonkin matkaa ja se näytti perusteellisuutensa puolesta sopivan hyvin aloittelijoille. Itse olisin kaivannut vähän ripeämpää otetta - väsynyt kun olin kaikesta päivän touhuista. :D

Vitsit sikseen - mielestäni kurssi on hyvä, koska siinä saa hyviä neuvoja, kuinka kulmat saa pysymään terävinä. Erityisesti kiinnitin huomiota siihen, miten Flying Geese -blokin kulmien kohdistaminen onnistuu. Jo tuon vuoksi kurssi oli katsomisen arvoinen. Kolmioista nimittäin tulee tylppäkärkisiä ihan liian helposti, jos ei malta kohdistaa osia kunnolla. Tiedän tämän ihan omasta kokemuksesta.

Craftsyssa on myös ale menossa monesta tilkkutyökurssista.

Tekisi mieli hankkia muutama valmiiksi varastoon - varsinkin modernin tilkkutyön kurssit kiinnostavat. Toisaalta taas sitten ei tee mieli. Olen tähänkin mennessä säästänyt pitkän pennin opettelemalla uusia metodeja omin päin, nopeasti ja tehokkaasti lukemalla kirjoista ja käsityölehdistä ja nykyään yhä enemmän netin välityksellä. Varsinkin YouTube on oikein hyvä tietolähde, kun tarvitsen kuvallisia neuvoja. Kurssimaksuista säästyneet rahat olen sitten sijoittanut kangasvarastoihini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti