sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kaikki puhuvat Molly Millsistä, mutta kuka muistaa Venezuelan wayuut?



Kankaita punaisesta, mustasta ja valkoisesta tykkäävälle.


Kankaita mustasta, violetista ja keltaisesta tykkäävälle. 



En vielä ehdi kunnolla keskittymään kankaisiin, sillä kohta lähden retkeilemään sukulaisten kanssa. Tarkensin kuitenkin eilisiä valintojani ja totesin, että taitaa sittenkin tulla pari kangaskauppareissua, ennen kuin olen lopullisesti tyytyväinen väreihin.

Aika monessa blogissa hehkutettiin Molla Millsin optisia virkkaustöitä. Ensimmäinen reaktioni oli: tä, kuka on Molla Mills? Rupesin sitten googlailemaan ja sain tietää hänen musiikkitaustastaan ja virkkausopinnäytejulkaisuistaan. Mikäs siinä. Minuun vetoaa selkeät, geometriset kuviot. Pidän myös väreistä, vaikka en niitä pukisikaan päälleni tai toisi kotiini. Muiden päällä ja toisten kodeissa tykkään värikkyydestä kovasti. Molla Millsin ideaa voisi jatkojalostaa jossakin ihan omanlaisessani jutussa. Ei-sitä-voi-vielä-tietää. 

Kaivelin yhä syvemmälle Googlen kätköjä ja löysin tosiaankin Venezuelan wayuu-heimon, joka virkkaa värikylläisiä käyttötekstiilejä. Heidän käyttämänsä värit ja kuviot houkuttelevat puoleensa minussa asuvaa pientä tilkkuilijaa. Tähän haluaisin ryöstää netin uumenista jonkin ihanan tuotteen, mutta en kuitenkaan tee sitä. Googlaamalla löytyy kaikenlaista ihanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti