maanantai 30. kesäkuuta 2014

Suursiivousta siellä sun täällä

Eilen aloitin suursiivouksen blogissani. Rupesin katselemaan marginaalissa olevia blogirullia sillä silmällä, että luettavuutta pitäisi parantaa. Kun tunkee yhteen blogirullaan ison määrän blogeja, alimmaiset, harvoin päivittyvät, päätyvät kovin harvoin luettavakseni. Lisäksi jako "moderneihin" ja "traditionaalisiin" tilkkuilijoihin on kovin keinotekoinen. Yleensä raja ei kuitenkaan ole ihan niin jyrkkärajainen. Näiden syiden vuoksi myllään blogirulliani. Myös muutama muu seikka pitää tarkistaa blogissani. Nyt minulla on käytössäni yhdenlainen tekijänoikeuslisenssi ja on pari muutakin juttua, joiden sanankäänteitä pitää tarkistaa. Tarkoitukseni on lisätä tiedonkulkua ja vuorovaikutusta. Näillä spekseillä se ei kuitenkaan toimi. Paneudun asiaan heti, kun ehdin suursiivoukseltani täällä kotona.


Tänään aamuni alkoi lajinmäärityksellä. Makuuhuoneen ikkunan siitepölyverkko repsottaa hieman yhdestä kulmasta, ja siinä on ihan selvästi hyönteisen mentävä aukko. Aamulla havaitsin tuuletusikkunan yläpuolella koiperhosen, tai oikeammin kaksi. Ties kuinka kauan ovat majailleet meillä! Ensimmäinen reaktioni oli suorastaan primitiivinen: - Yäk, yäk, yäk! Minähän en ala tuholaisten kanssa asustelemaan. Niinpä sitten aloitan suurisiivouksen kotonani. Onneksi nyt on sopivan viileää ja pilvistä, joten myös ikkunoiden pesu  onnistuu mainiosti. (Keväällä oli ihan liian aurinkoista, kuumaa ja tukalaa.)

P.S. Hyvät Fibonacci-ohjeet löytyvät Kat & Cat Quilts -blogista

2 kommenttia:

  1. Hei, Kvilttaajan blogin kautta tulin tänne. Onhan sinulla kerättynä uskomaton määrä ulkomaisia blogeja! Mielenkiintoista, kuten koko blogisi. Seuraan sinua :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. On aina hauska kuulla olevansa mielenkiintoinen - tai siis pitävänsä mielenkiintoista blogia. :)

    Osa vieraskielistä blogeista on tällä hetkellä tuplana, koska blgirullien uudelleenjärjestely blogissani on vielä kesken. Yhden huoneen suursiivous johti toisen huoneen siivoamiseen ja sillä tiellä olen. En sitten ole ehtinyt enkä jaksanut panostaa blogin ylläpitoon.

    Blogeja on kertynyt vähitellen satunnaisilla nettiseikkailuillani. Yksi blogi johtaa toiseen kommenttien ja linkkilistojen välityksellä ja osan blogeista olen löytänyt Pinterestin tilkkutyötaulujen kautta. Tykkään lukea hyvin erilaisia käsityöblogeja. :)

    VastaaPoista